Virtual education center

Четворица професори од САБА Скопје и Штип од 06 до 10.02.2023 беа во Анталија каде учествуваа на обука за нови ИТ алатки за настава.

Обуката е дел од проектот “Virtual education center” во кој учествуваат и училишта и организации од Хрватска, Грција, Англија и Турција.