Сашко Коцев во САБА

Актерот Сашко Коцев гостуваше во САБА Скопје. Учениците се запознаа со неговата работа, театарот, глумата и другите негови професионални ангажмани. Како подарок за неговото гостување во САБА учениците му подарија негов портрет, поема и кратка драма кои специјално ги подготвија за него.