Содржина

Во првото полугодие од учебната 2021/22 година учениците од трета и четврта година имаа можност да ја реализираат праксата во
„Don’t be bully, be friend fully„  е  Erasmus+ проект преку кој професори од САБА ќе имаат можност да учествуваат на
На 27-ми декември 2018 училиштето САБА одржа предновогодишен хуманитарен настан. Целиот настан беше организиран од учениците кои учат во училиштето
Во рамките на предметот Практични активности кој се реализира во 2, 3 и 4 година, учениците од насока информатика работат
“Европски бизнис” е името на Еразмус проектот преку кој 16 ученици од приватното средно училиште САБА од Скопје, Битола и
Берлин, Германија, Март 2013 “Продуктивно учење во образованието” Во текот на Март 2013 година, координаторот на САБА Скопје учествуваше на
Дел од учениците од САБА Скопје беа волонтери на Скопскиот маратон. Училиштето САБА има неколкугодишна соработка со Скопскиот маратон, каде
Приватното средно училиште САБА во соработка со партнерските организации, Logopsycom oд Белгија, Yuzupulse oд Франција,  Sansi Leonardi Volta од Италија