Содржина

Посета на Влада на РМ
Дел од учениците од насоките бизнис и администрација го посетија Генералниот секретаријат во Владата на РМ.
Read more.
Битола
САБА Битола ул. Солунска бр. 234 Битола, Македонија  070 395 839 070 321 123 infobt@saba.edu.mk
Read more.
Двонеделна пракса во компании во Лајпциг
Лајпциг, Германија, Ноември/Декември 2016 Двонеделна пракса во компании во рамките на проектот “Е(вропски) бизнис”   Од 27.11 до 12.12.2016 година
Read more.