English as a second language

Приватното средно училиште САБА во соработка со партнерските организации, Logopsycom oд Белгија, Yuzupulse oд Франција,  Sansi Leonardi Volta од Италија и Mihai Baseccu Technical College од Романија во декември 2021 година започна со реализација на проектот „English as a second language“ кој е предвидено да трае до месец јуни 2024 година. Повеќе …