Пракса во ера на дигитализација

На 18-ти и 19-ти јануари во Лисабон се одржa третиот состанок на партнерите од проектот DIGIGO.

Пракса во ера на дигитализација е целта на овој проект во кој партнери се
🇫🇷Petra Patrimonia Франција
🇬🇷IEK DELTA Грција
🇬🇷IDEC S.A. Грција
🇳🇱Stichting Inqubator Холандија
🇲🇰САБА Македонија