11 години САБА

Ученици кои завршиле во САБА, реализирани активности, пракси, натпревари, Европски проекти… 11 години исполнети со многу успеси и многу задоволни ученици.

Прочитајте многу повеќе во монографијата за училиштето САБА!

11 години САБА е најдобар избор за средно образование!