Уписи 2019

Уписите за учебната 2019/20 година започнуват на 04.02.2019

САБА запишува редовни и вонредни ученици во I, II, III и IV година во САБА Скопје, Битола, Штип и Куманово.

   

ШКОЛАРИНА:

  • Цената за една учебна година изнесува 1.500 евра.
  • Попуст за уписи до 1-ви мај
  • Можност за плаќање на 6 или 12 рати.