САБА ИТ Академија – курсеви 2019

САБА ИТ Академијата организира курсеви за развој на компјутерски вештини во неколку области.

Потребата од обучени експерти во информатичката технологија е се поголема. За таа цел, САБА одржува неколку различни ИТ курсеви.

Доколку сакате да ги продлабочите вашите компетенции или сакате да научите нови алатки, курсевите во САБА ИТ Академијата се вистинското место.

Курсевите се наменети за лица  над 14 год. кои сакаат да ги зголемат своите знаења во ИТ областа. За запишување не се потребни предзнаења за курсот. Доволно е да имате желба да научите повеќе.

По завршување на курсот, секој учесник добива сертификат.

За упис на двајца слушатели заедно, следува 15% попуст.

Курсевите ќе се одржувааат во просториите на училиштата САБА во Скопје и Битола. 

Курс за графички дизајн-Adobe Photoshop CS6

Опис: Преглед на алатките и можностите на Photoshop, обработка на фотографија, боење, облици, селекција, работа со повеќе слоеви, маскирање, анимација…

Траење: 24 часа (два пати неделно по 3 часа)

Почеток: 11.09.2019

Цена: 120 еур.

Локација: САБА Скопје и САБА Битола

Контакт: 078/ 384 005

Курс за ВЕБ Дизајн (HTML+CSS+JavaScript)

Опис: Вовед во HTML јазикот, примена на CSS, креирање на статична и динамичка веб страна, функционалности со примена на JavaScript.

Траење: 24 часа (два пати неделно по 3 часа)

Почеток: 11.09.2019

Цена: 120 еур.

Локација: САБА Скопје и САБА Битола

Контакт: 078/ 384 005