САБА екскурзија – Италија, Франција, Словенија

Во второто полугодие од учебната 2016/17 година, учениците од училиштата САБА од Скопје, Битола и Штип беа на еднонеделна екскурзија на Азурниот брег. Во текот на екскурзијата ги посетија Милано, Ница, Кан, Сен Тропе, Монте Карло и Љубљана.