САБА волонтери на Скопски маратон 2017

Дел од учениците од САБА Скопје беа волонтери на Скопскиот маратон. Училиштето САБА има неколкугодишна соработка со Скопскиот маратон, каде што учениците помагаат во реализацијата на маратонот. Дел од учениците учествуваа и на полумаратонот.