Контакт

САБА 10 години врвно образование

Имате прашања? Сакате да дознаете повеќе информации?

САБА Скопје
ул. Истарска бр. 33,
(позади Олимписки Базен)

Скопје
САБА Битола
ул. Солунска бр. 234,
(на Широк сокак)

Битола
САБА Штип
ул. Браќа Миладиновци бр.6, (во Центар)
Штип
САБА Куманово
ул.
Куманово, Македонија
078 384 005
02 5211 298
070 395 839
070 321 123
078 378 818 071 711 555
saba@saba.edu.mk infobt@saba.edu.mk saba@saba.edu.mk saba@saba.edu.mk

 

 

Leave a Reply